Activiteiten - KBO Sint-Michielsgestel

Vereniging voor senioren Sint-Michielsgestel

Wat is de KBO?
Naast belangenbehartiging bij gemeente en plaatselijke politiek organiseert KBO afdeling Sint Michielsgestel tal van ontspanningsactiviteiten zoals fietstochten, busreizen, koersbal, bingo, kaarttoernooien en jeu de boules. <<Klik hier>> voor een volledig overzicht en meer informatie.
Op cultureel gebied hebben we een toneelgroep, een volksdansgroep en een zangkoor. Ook worden er soms workshops georganiseerd.
Verder worden er in samenwerking met de SWO themabijeenkomsten  georganiseerd over o.a. gezondheidsvraagstukken, zoals diabetes.
Jaarlijks vindt een algemene jaarvergadering plaats waarin veel ruimte is voor ontspanningsmogelijkheden en wordt er een Kerstviering gehouden. Beide bijeenkomsten worden druk bezocht. Daarnaast wordt in samenwerking met de Fidderaosie Bokkendonk en de Mindervalidenvereniging een carnavalsmiddag voor senioren georganiseerd.

Kortingen

Bij de plaatselijke middenstand proberen we kortingen voor onze leden te bedingen. Zo krijgt u op vertoon van uw ledenpas bij Ebbing Optiek korting op glazen en monturen.
Over de kosten van rijbewijskeuringen hebben we afspraken met enkele keuringsartsen. Keuring kan meestal al geschieden tegen een vergoeding van € 25,--.
Voorts zijn er voor KBO-leden kortingen op energietarieven, telefoonabonnementen, zorgverzekeringen, vakantiereizen, enz.

Secretariaat KBO Sint-Michielsgestel
Willem Sparkweg 1