Kortingen via KBO-Brabant - KBO Sint-Michielsgestel

Kortingen via KBO-Brabant

Zorgverzekering VGZ exclusief voor KBO-leden
Als KBO-lid krijgt u korting op een zorgverzekering van VGZ. Bent u aanvullend verzekerd bij VGZ via het collectief van KBO-Brabant? Dan krijgt u het lidmaatschap van KBO-Brabant vergoed tot een maximum van 25 euro per verzekerde.
VGZ biedt mantelzorgers graag de helpende hand. Als u aanvullend bent verzekerd via KBO-Brabant ontvangt u tot 25 dagen vervangende mantelzorg. Ook krijgt u tot 1.000 euro vergoeding voor de mantelzorgmakelaar die u helpt met regelwerk.

Collectiviteitskorting Centraal Beheer voor KBO-leden
Er zijn aantrekkelijke afspraken gemaakt met Centraal Beheer voor collectiviteitskorting op verzekeringen. Deze gelden ook voor uw bestaande verzekeringen bij Centraal Beheer.

Energie
Onze partner Energiebesteding voorziet u van groene energie direct uit Nederlandse bron, tegen voordelige variable en vaste strrom- en gastarieven. Voor een eerlijk en persoonlijk advies of hulp bij het overstappen kunt u contact opnemen met de klantenservide van Energiebesteding.

Rijbewijskeuring
Elke vijf jaar een keuring!
Automobilisten die de leeftijd van 75 jaar zijn gepasseerd en hun rijbewijs moeten verlengen zijn verplicht een medische keuring te ondergaan. Vanaf 75 jaar is zo'n medische keuring elke vijf jaar verplicht.
Leden van KBO-Brabant krijgen op verschillende locaties korting op een rijbewijskeuring. De prijs hiervan ligt rond de € 30,--.
Voor meer informatie over deze (en andere kortingen) de website van KBO-Brabant: www.kbo-brabant.nl. U vindt daar ook een lijst van keuringsartsen.

Secretariaat KBO Sint-Michielsgestel
Willem Sparkweg 1